Livrarea produselor la PompaSan.ro


    Livrarea se face in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cu exceptia cazurilor de forta majora*.
    La livrare produsele vor fi însoţite de factura, chitanţa şi unde este cazul certificatul de garanţie.
    In Bucuresti livrarea este gratuita pentru comenzi peste 150 de lei ambalate in colete nevoluminoase pana in 10 kg si de 15 lei pentru comenzile sub 150 de lei.
    Clientii din afara Bucurestiului trebuie sa achite taxele postale sau de curierat rapid. Acestea variaza in functie de greutatea, valoarea si rambursul pachetului, precum si de natura marfii (fragil/ voluminos).
    Pentru obiecte grele si voluminoase este de preferat utilizarea curierului rapid.
    Costul livrarii cu Bookurier, plata RAMBURS , pentru colete pana in 10 kg este de 20 lei.
    Tarif fix Bookurier in orice loc din tara. Fara taxa pentru kilometri suplimentari.
    Pentru produsele foarte grele si/sau voluminoase (peste 10 de kg) si/sau voluminoase va comunicam telefonic costul de livrare.
    Taxa de prelucrare pentru comenzi sub 49 de lei este de 5 lei..
    *Prin forta majora se inteleg fenomene meteorologice speciale, cutremure, inundatii, etc. care fac imposibila aprovizionarea si livrarea produselor.

Timpul de livrare

    Durata livrarii prin curier este de 2-3 zile de la confirmarea comenzii. Produsele se livreaza la adresa de livrare mentionata in comanda dvs.
    IMPORTANT! Clientul are obligatia de a verifica in prezenta curierului integritatea coletului. In cazul in care se constata deteriorari, scurgeri sau neconformitati ale ambalajului, clientul are obligatia de a le mentiona in procesul verbal de receptie in prezenta curierului.